Conference League

Αλόνσο: «Αυτή την εγγύηση δίνω στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Το κυνήγι της πρόκρισης από το πρώτο λεπτό κόντρα στη Λανς, υποσχέθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Ντιέγκο Αλόνσο, μέσα από το Match Program της αναμέτρησης με τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εγγυήθηκε πως όπως ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιστεύει στην ομάδα για την ανατροπή και την πρόκριση στη League Phase του Conference League, με την ίδια πίστη θα εμφανιστούν και οι «πράσινοι» απόψε (21:00) στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Με μήνυμά του μέσα από το Match Program της αναμέτρησης με τη Λανς για τα Playoffs των προκριματικών της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλησε να πει στους φίλους του «τριφυλλιού»:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όμως κι ότι έχουμε μία ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Και θα την κυνηγήσουμε κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα: απ’ το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω στους φιλάθλους μας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μάς έστειλε το μήνυμα ότι πιστεύει στην ομάδα. Το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, δείχνει ότι οι φίλαθλοί μας πιστεύουν στην πρόκριση. Κι εμείς πιστεύουμε!

Το κλειδί του αγώνα είναι η πίστη. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στις δυνατότητές μας και στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ανατροπή με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x